NIEUWS

TYRE RECYCLING STOPT

Geachte relatie,

Wij hebben besloten om te stoppen met het innemen en het verder verwerken van alle soorten banden en rubberen rupsen. Wij willen u bedanken voor de prettige samenwerking en wellicht tot in de toekomst.
We Quit

INTRESSE IN ONZE SHREDS?

 

Zoals inmiddels wel bekend shredderen wij onze banden zodat het hierna verder werkt kan worden. Wij shredderen deze banden in de maat 0-250mm. Heeft u interesse in deze shreds? Neem dan telefonisch of per mail contact op met Tyre Recycyling Europe.

PLAN JE VRACHT VAN TE VOREN IN!

 

Vergeet niet om je vracht van te voren aan te melden, zo voorkom je dat je voor een dicht hek staat en kun je altijd lossen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

 

LEVER JE RUBBEREN RUPSBANDEN IN MET KORTING!

In de maand juli hebben we een actie voor het inzamelen van rubberen rupsbanden. De hele maand kun je deze inleveren tegen een gereduceerd tarief. Zo krijg je maar liefst €50,- korting per ton.

Vergeet niet om je vracht van te voren aan te melden!

info@tyrerecyclingeurope.com

RECYCLEN VAN RUBBER

Waarom wij staan voor het recyclen van rubber?

Veel rubber wordt thuis weggegooid of verbrand, dit is echter zonde van de bruikbare stoffen en slecht voor het milieu. Om uw rubber te recyclen – en zo een steentje bij te dragen aan een beter milieu – kunt u ervoor kiezen om uw banden te hergebruiken. Denk aan het maken van een bandenschommel voor de kinderen, of plantenbakken. Mocht dit niet van toepassing zijn, dan adviseren wij het in te leveren bij uw plaatselijke recyclingbedrijf of bij Tyre Recycling Europe. Samen zorgen wij er dan voor dat uw rubber wordt gerecycled.

Neem gerust contact op!

SORTEREN VAN BANDEN

Op ons terrein in Alblasserdam sorteren wij de banden in diverse categorieën. Zo heb je  de ‘kleine banden’ veelal de autobanden en/of kleine landbouwvoertuig banden. Je hebt de ‘middelgrote banden’: vrachtwagen banden en shovelbanden. En de categorie ‘grote banden’ waaronder tractor,- shovel,- en andere soorten banden vallen. Dit allemaal als voorbereidend werk op de verdere verwerking en het verdere recycle proces. 

info@tyrerecyclingeurope.com

ALS ÉÉN VAN DE WEINIGE…

in Nederland, nemen wij ook rubberen rupsbanden in.  Wij verwerken deze rubberen rupsen zo, dat alle materialen van elkaar worden gescheiden en dus zo dat alle materialen weer kunnen worden hergebruikt.  Dat is wat men noemt recycling!

info@tyrerecyclingeurope.com

 

KUILBANDEN!

Kuilbanden kunnen eenvoudig worden verwerkt, mits deze schoon worden aangeleverd. Met schoon bedoelen we zonder velgen en/of zonder kuilplastic. Doordat deze banden over het algemeen vrij eenvoudig te verwerken zijn, is ook de prijs voor inname wat aantrekkelijker. 

Vragen en/of nieuwsgierig?

info@tyrerecyclingeurope.com

RUBBEREN RUPSBANDEN!

Wist jij dat Tyre Recycling Europe ook rubberen rupsbanden inneemt? Na onderzoek naar de juiste recycling methodes hebben wij deze uiteindelijk gevonden. Alle materialen uit rubberen rupsbanden zijn namelijk recyclebaar. 

Heb jij nog rubberen rupsbanden liggen, neem dan contact op!

info@tyrerecyclingeurope.com